Behandeling - Brow Lamination / Shaping / Tinting

Wat houdt deze behandeling in?

Een wenkbrauwbehandeling waarbij we je wenkbrauwen in een gelifte positie plaatsen waardoor de wenkbrauw een stuk voller lijkt. Dit wordt gedaan met behulp van een speciale lotion-formule. Je hebt gemiddeld 4 tot 6 weken plezier van het resultaat.

Dit is inclusief harsen, epileren, knippen en verven met standaard wenkbrauwtint.

Let op: na deze behandeling raden wij het gebruik van olieproducten in en om je wenkbrauwen af. Het gebruik van olie kan de duur van het resultaat sterk verkorten.

Hoe werkt deze behandeling?

De brow lift is een behandeling waarbij we de haartjes in de gewenste richting plaatsen. Op die manier zorgen we ervoor dat warrige en stugge haartjes 'getemd' worden. Na de behandeling zien de wenkbrauwen er vol, sprekend en een beetje 'fluffy' uit.

Gemiddeld staat er 4 tot 6 weken voor het resultaat, daarna zal het effect geleidelijk verminderen.

Voordelen voor jou

Extra's

Deze onderstaande opties kun je als extra toevoegen aan je wenkbrauwbehandeling:

Wat houdt het in?

De verf zorgt ervoor dat je natuurlijke wimpers intenser en donkerder worden en geven zo meer definitie aan het oog.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij gebruiken aloë vera hars wat geschikt is voor ieder huidtype. Na het harsen smeren wij een crème op dat de roodheid binnen no-time wegtrekt.

Wat houdt het in?

Door het harsen van het gezicht ben je in een handomdraai voor langere tijd verlost van de haartjes, de huid voelt gladder aan, make-up zit mooier op de huid! Hoelang je hier plezier van hebt verschild per persoon hoe snel de haargroei is. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij gebruiken aloë vera hars wat geschikt is voor ieder huidtype. Na het harsen smeren wij een crème op dat de roodheid binnen no-time wegtrekt.

Brow Lamination / Shaping / Tinting

Duratie: 60 min

Prijs: €60,00

Behandeling door Beaudine

Andere behandelingen...

Waar ben je naar op zoek?