HC 7 Radio Frequenz Therma-Lift

Wat houdt deze behandeling in?

De HC7 Radio Frequenz Therma-Lift is gebaseerd op de modernste radio-frequentie-technologie.

De radio-frequentie-technologie stimuleert het verminderen van rimpels en het verstevigt de huid in het gezicht en rond de ogen. Bij regelmatig gebruik kan de gewenste huidverandering al na enkele weken worden bereikt.

De behandeling is pijnloos, zonder bijwerkingen, snel, effectief en veilig!

Door het effect van de radio golven en de gewenste warmte ontwikkeling bij de behandeling, wordt de stofwisseling versneld en de vorming van nieuw collageen gestimuleerd.De elasticiteit van de huid wordt verhoogt, hyaluron kan beter binden aan de strakke structuur van het collageen. De contouren worden steviger en gladder. De rimpels worden gladgestreken en de huid ziet er fris uit.

Het effect is direct zichtbaar! Natuurlijk lifting – effect, gladdere en strakkere huid en steviger huidweefsel.

Hoe werkt deze behandeling?

De behandeling is pijnloos, zonder bijwerkingen, snel, effectief en veilig! Door het effect van de radio golven en de gewenste warmte ontwikkeling bij de behandeling, wordt de stofwisseling versneld en de vorming van nieuw collageen gestimuleerd. De elasticiteit van de huid wordt verhoogt, hyaluron kan beter binden aan de strakke structuur van het collageen. De contouren worden steviger en gladder. De rimpels worden gladgestreken en de huid ziet er fris uit.

Voordelen voor jou

Het effect is direct zichtbaar! Een natuurlijke Face Lift. Het resultaat: een gladde en strakkere huid en steviger huidweefsel.

Radiofrequentie-therapie is een milde en niet-invasieve behandeling voor een gladde en stevige huid.

HC 7 Radio Frequenz Therma-Lift

Duratie: 60 min

Prijs: Losse behandeling €85,- / Kuur 4 behandelingen €335,- / Kuur 6 behandelingen €495,-

Behandeling door Beaudine

Andere behandelingen...

Waar ben je naar op zoek?