Indicaties

Pigmentvlekken

Wanneer uw huid in aanraking komt met de zon, wordt automatisch pigment aangemaakt. Dit pigment beschermt de huid tegen schadelijke uv-straling. Maar wanneer uw huid teveel pigment aanmaakt kan dit zich ophopen. Deze ophoping noemen we een pigmentvlek.

Oorzaken bij het ontstaan van pigmentvlekken zijn zon, huidveroudering, parfum en hormonale schommelingen.

De behandeling die wij aanraden voor pigmentvlekken is Acid Peel Whitening.

Gerstekorrels

Gerstekorrels zijn kleine ophopingen van dode huidcellen. Het is belangrijk dit op de juiste manier te laten verwijderen anders kan dit voor littekenvorming zorgen.

Wij kunnen dit tijdens iedere behandeling verwijderen.

Mee-eters

Mee-eters,ook wel comedonen genoemd, zijn verstoppingen in je poriën. De functie van je poriën is het verspreiden van talg en het doorlaten van je zweet. Talg zorgt ervoor dat je huid soepel blijft en je huid barrière beschermt wordt. Zonder talg raakt je huid uitgedroogd en is deze eerder vatbaar voor infecties of andere huidschade. Zorg dat mee-eters altijd door een specialist verwijderd worden om huidbeschadiging te voorkomen.

Acne

Het is belangrijk acne (vroeg) tijdig te behandelen, zodat eventuele littekenvorming wordt voorkomen.

Het is niet altijd even makkelijk om van acne af te komen, met name wanneer de oorzaak onbekend is. Bij Beau Institute kijken we welke behandelmethodes uw huid nodig heeft om te verbeteren en om acne (vervolgens) te verminderen.

Bij Beau Institute zijn verschillende behandelmethodes aanwezig voor het verminderen van acne. Denk hierbij aan de Acid peel Acne of om te beginnen de Classic Facial, het resultaat van de behandelingen zijn een diep gereinigde huid, een gekalmeerde huid, minder ontstekingen, verfijnde poriën en een egale huid.

De producten die wij aanraden voor thuis gebruik zijn de PSC Active Sebum Reducer Tonic, PSC Sebum Cleansing Lotion en de PSC Oil Free Lotion.

Couperose

Rode vaatjes in het gezicht wordt ook wel couperose genoemd. Bij couperose is (er) toename te zien van de kleine oppervlakkige vaatjes in de huid. Deze vaatjes zijn verwijd en verslapt, waardoor ze beter zichtbaar worden. De Acid Peel Couperose is zeer effectief voor het verminderen van couperose.

Droge huid

Een droge huid is een vervelende aandoening. De huid kan gevoelig zijn, schilferen en jeuken waardoor het probleem meer is dan een cosmetisch storend probleem. Bij Beau Institute bieden we verschillende behandelingen zoals onder andere een fruitzuurpeeling om uw huid weer te herstellen. onder andere met een fruitzuurpeeling deze behandeling zorgt ervoor dat de oude en dode oppervlakkige huidcellen worden verwijderd waardoor de nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. De celvernieuwing zorgt voor huidverjonging en daarnaast dat de huidproducten beter worden opgenomen door de huid. Het resultaat van de peeling is een frisse huid met een gezonde glow.

De producten die wij aanraden voor thuis gebruik zijn SPF Facial Sunscreen factor 30 of 50, Clean and Active Cleansing Lotion, Clean and Active Exfoliater Oily Skin, Clean and Active Tonic Without Alcohol,Glow Lotion Protect, Hyaluron Day and Night Cream, Immun SOS Balm.

Grauwe huid

Veel mensen hebben last van een grauwe huid. Een grauwe huid gaat samen met een doffe uitstraling. Er zijn veel verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de conditie van uw huid. een grauwe huid kan onder andere veroorzaakt worden door; dode huidcellen, luchtvervuiling, stress, vochttekort, roken, alcohol en/of te weinig vitaminen.

Door een fruitzuur peeling toe te passen worden de dode huidcellen verwijderd waardoor de jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor komt uw gezonde huid naar boven. Tevens zorgt de peeling ervoor dat verzorgingsproducten beter worden opgenomen.

De HC7 Radio Frequenz Therma-Lift is een techniek die gebruik maakt van radiofrequentie en magnetische pulsen die het herstelproces van de huid stimuleren.

Rimpels

Rimpels is een veelvoorkomende huidaandoening die voornamelijk optreedt als gevolg van huidveroudering. Zowel bij mannen als vrouwen kunnen te maken krijgen met deze zogenaamde ‘vouwen in het gezicht’. De oorzaak van rimpelvorming is huidverslapping als gevolg van het tekort aan collageen en elastine. Rimpels kunnen overal in het gezicht optreden. Bijvoorbeeld naast de ogen (kraaienpootjes), bij de marionetlijn en op het voorhoofd. Veel mensen vinden deze huidaandoening storend en kiezen voor een behandeling om te rimpels en fijne lijntjes te vervagen. Bij Beau Institute kunt u terecht voor diverse huidbehandelingen om rimpels te verminderen. Met de juiste kennis van producten en jarenlange ervaring in huid verbeterende behandelingen. Helpen wij u graag van uw rimpels en fijne lijntjes af. De behandelingen die wij aanbieden voor het verminderen van rimpels zijn; Vitamine A classic Intensive Boost + Lift, Asa Peel, Acid Lifting Peel, HC7 Radio Frequenz Therma-Lift. Wanneer je poriën verstopt raken door dode huidcellen, talg of vuil dan omstaan de witte of zwarte puntjes die we mee-eters noemen. Het kan heel verleidelijk zijn om ze zelf uit te knijpen, maar wees hier voorzichtig mee. Net als bij puistjes kunnen er gemakkelijk littekens overblijven of is er een mogelijkheid dat het gaat ontsteken.

Waar ben je naar op zoek?